Pantheons lördagsintervju 13 maj

Pantheons lördagsintervju med Sophia Godau

Vi påbörjar ett projekt där vi varje lördag kommer att publicera en intervju med deltagare på Pantheon: Bröd och skådespel – först ur är Sophia Godau
Sophia spelar rollen som lanista Macia från gladiatorskolan Ludus Lampronius och vi har ställt några frågor kring hennes deltagande på Pantheon: Bröd och skådespel.

sophiag.png

Varför är din roll på plats?
Marcia är på plats först och främst för att hennes gladiatorer ska vinna spelen igen men hon ser spelen som ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter och göra sitt namn ännu större. Hon är även på jakt efter en passande make då alla hennes väninnor börjat gifta sig med mäktiga män – naturligtvis ska Marcia inte vara sämre!

Du var med på förra lajvet, Pantheon: Fredens spel, hur har din roll utvecklats sedan dess?
Förra gången lyckades Marcia och hennes syster sätta gladiatorskolan på plats och sedan dess har de utökat skolan och gör nu en comeback till arenan med ännu snabbare, starkare och tuffare gladiatorer.

Vad ser du mest fram emot med lajvet?
Jag ser fram emot Pantheon för att ja, det är ju bästa lajvet! Jag ser fram emot att lajva på detta otroligt mysiga ställe, träffa alla fantastiska människor igen och att få spela min absoluta favoritkaraktär! Det går inte annat än att längta efter den mysiga stämningen i lägret, det dolda politiska spelet, de smutsiga hemligheterna och sist men inte minst spänningen i arenan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s